Búcsú a DECENT projekttől

Illusztráció

Mintegy 75 fő részvételével egy nagyszabású záró konferenciával zárult a SZEF és a SZEFIT közös projektje, a DECENT – Munkavállalói kapacitásbővítés európai és nemzeti szintű képzések révén 2014. június 20-22. között.

A Szakszervezetek Együttműködési Fóruma Ifjúsági Tagozatának a tavalyi év folyamán a Norvég Alap „Fund for Decent Work and Tripartite Dialogue” támogatási programjából sikerült pályázatot nyernie, melyet fiatal szakszervezeti tisztségviselők képzésére fordítottunk.

A DECENT projekt keretén belül összesen 114 fő fiatal szakszervezeti tag vehetett részt képzésen, melyeket 4 különböző helyszínen és időpontban tartunk meg.

Most elérkeztünk a projektünk záró akkordjához, amikor is egy nagyszabású konferencia alkalmával értékeltük a projektünket, bemutattuk a képzések eredményeként megszületett kiadványunkat és a résztvevők találkozhattak a norvég partnereinkkel is, akik érdekes előadásokat tartottak a norvég szociális párbeszéd rendszeréről és a norvég szakszervezeti modellről.

Az értékelésekből az látható, hogy lenne még igény hasonló képzési lehetőségekre, projektekre, elsősorban a kommunikációs és toborzási képességek javítása, valamint a nemzetközi tapasztalatok megosztása területén. A résztvevők 96% mindenképpen részt venne egy jövőbeli hasonló programban.

A Siófokon megrendezésre került konferencián elhangzott előadások a projekt honlapjáról letölthetőek.

Az eseményről készült fényképeink pedig megtekinthetőek a Facebook oldalunkon és a projekt honlapján.

A csatolmányban pedig letölthető a záró kiadvány pdf formátumban.

Az oldal csatolmányt tartalmaz.

Hozzászólások

Töltődik...

 
Szakszervezetek.hu
legfrissebb híre: